Škola Kur'ana organizovala odbojkaški turnir za ženske polaznike

dsc_8598Dana 20.11.2016. godine Škola Kur'ana Časnog organizovala je u Prijepolju odbojkaški turnir za svoje ženske polaznike. Učešće na ovom turniru uzele su ekipe iz 13 odjeljenja širom Sandžaka. Na početku se prisutnima obratio i turnir otvorio koordinator Škole Kur’ana Časnog u Prijepolju Aref ef. Duraković.
Sudije su bili predstavnici Odbojkaškog kluba „Bambi Volej’’ iz Prijepolja. Škola Kur’ana Časnog se ovim putem želi zahvaliti njihovom treneru Adisu Micanoviću na ukazanoj pomoći tokom organizacije ovog turnira.
Profesor Almir Šantić i profesorica Fatima Šantić, u svojstvu domaćina, bili su zaduženi za organizaciju ovog turnira.
Prvo mjesto osvojilo je odjeljenje Škole Kur'ana Časnog iz Prijepolja, drugo mjesto odjeljenje iz Ljeskove (Tutin), a treće mjesto odjeljenje iz Delimeđa (Tutin).
Nagrade za prva tri osvojene mjesta u vidu  pehara i medalja uručio je sekretar Škole Kur'ana Časnog prof. Džemil Destanović. Za najboljeg igrača turnira proglašena je takmičarka iz odjeljenja u Prijepolju Šejla Planić, a nagradu joj je uručio profesor Almir ef. Šantić.
Škola Kur'ana Časnog se ovim putem želi zahvaliti svojim uposlenicima, kao i svima ostalima koji su na bilo koji način doprinijeli da se ovaj odbojkaški turnir uspješno organizuje.

dsc_8290 dsc_8222 dsc_8587 dsc_8590 dsc_8221 dsc_8241 dsc_8605 dsc_8607 dsc_8603