Održan seminar za predavače Škole Kur'ana Časnog

Dana 08.11.2017. god. u prelijepim prostorijama Fakulteta za islamske studije u Novom Pazaru održan je stručni seminar za predavače Škole Ku'ana Časnog. Tema ovog seminara bila je “Metode podučavanja Kur'anu sa osvrtom na najčešće greške koje se javljaju pri njegovom učenju “. Predavač na seminaru bio je uvaženi šejh, kurra hafiz Abduselam el Medžidi, stalni član mnogih ocjenjivačkih komisija na takmičenjima u učenju Kur'ana Časnog. Moderator i prevodilac tokom održavavanja ovog seminara bio je direktor Škole Kur'ana Časnog hafiz Irfan ef. Malić.
Nakon uspješno realizovanog seminara upriličen je ručak za njegove učesnike u restoranu “Gaziya”. Poslije zahvale Uzvišenom Allahu dž.š., Škola Kur'ana ovim putem želi da izrazi najiskreniju zahvalnost uvaženom šejhu, kurra hafizu Abduselamu el Medžidiju i dr. Džemalu Muslihu na posjeti i bratskoj pomoći pri realizaciji ovog stručnog seminara, kao i Upravi FIS-a za ustupanje svojih najkvalitenijih prostorija.
Molimo Allaha dž.š. da učesnike, organizatore, predavače ovog seminara, kao i sve one koji su na bilo koji način pomogli da se on uspješno realizuje, nagradi navećom nagradom kako na dunajaluku tako i na Ahiretu. Amin.
Škola Kurana Časnog