Održan turnir u organizaciji Medžlisa IZ-e Priboj

Dana 12. jula 2018. godine održan je turnir u malom fudbalu u organizaciji Medžlisa IZ- Priboj, a u povodu 260 godina postojanja Hasan-agine džamije. Učešće na ovom turniru uzelo je 10 ekipa, a svaka je predstavljala po jedan medzlis.

Nakon razigravanja u grupama, u polufinalu turnira sastale su se ekipe Medžlisa IZ-e  Novi Pazar i Medžlisa IZ-e Brodarevo. U tom veoma zanimljivom meču pobjedu su ponijeli predstavnici Novopazarskog medžlisa pobedom 5:2.

U drugom polufinalu sastale su se ekipe Medžlisa IZ-e Tutin i Medžlisa IZ-e Rožaje, a pobjedu u tom meču ponijeli su predstavnici Tutinskog medžlisa sa 4:1.

U finalu su se sastale ekipe Medžlisa IZ-e Novi Pazar i Medžlisa IZ-e Tutin. Viđena je sjajna utakmica, puna tempa i fudbalske neizvjesnosti, a na kraju u tom meču pobjedu su ponijeli predstavnici Novopazarskog medžlisa i tako osvojili prvo mesto na ovom turniru. Drugo mjesto osvojila je ekipa Medžlisa IZ-e Tutin, dok su trećeplasirani bili predstavnici Brodarevskog medžlisa.

Medžlis IZ-e Novi Pazar čestita organizatorima ovog turnira, uz dovu Uzvišenom da ih obilato nagradi za sav trud koji su uložili da bi se ova manifestacija održala na visokom nivou.