Nastavak izgradnje Škole Kur'ana Časnog u Rajčinoviću

skola rajcinovice 1 (7)U oktobru mjesecu, kamen temeljac za izgradnju Škole Kur’ana u Rajčinoviću, svečano položio Sandžački muftija Muamer ef. Zukorlić.

Allahovom voljom i donacijom naših ljudi iz dijaspore, postavljena je ploča na započetom projektu izgradnje Škole Kur'ana Časnog. Sa dolaskom hladnih zimskih dana radovi su prekinuti.

Nastupanjem toplijih dana in sha Allah nastavit će se započeti radovi na izgradnji odjeljenja Škole Kur'ana Časnog sa (Islamskim centrom ). Za nastavak započetih radova neophodno je obezbijediti još novčanih sredstava. Stoga se ovim putem želimo obratiti svima onim koji su u mogućnosti, a žele svoj imetak ugraditi u ovaj hajirli projekat, da se obrate upravi Škole Kur'ana Časnog, ili imamu džamije u Rajčinoviću Admiru ef. Doljancu.

Molimo Allaha s.w.t. da obilato nagradi sve dosadašnje vakife i donatrore Škole Kur'ana Časnog, da ih sačuva belaja i teških iskušenja na ovom svijetu, a da im na onom svijetu podari društvo poslanika i iskrenih Allahovih robova, a nama da pomogne da uspješno završimo ovaj hairli započeti projekat. Amin !!!

Škola Kur'ana Časnog