Škola Kur'ana Časnog organizovala klizanje za polaznike

DSC_3555Dana 23 -24. 01. 2016.godine Škola Kur'ana Časnog je organizovala klizanje za polaznike odjeljenja iz Novog Pazara i Jošanice.

Subota je bio dan kada su učenici Škole Kur'ana iz Jošanice uživali u čarima novopazarskog klizališta. Preko pedeset polaznika učilo je  klizanje na ledu od strane instruktora klizanja Abaza Rašljanina.

Nedelja je bio dan kada je grupa polaznika iz muškog termina Škole Kur'ana Časnog boravila na klizalištu. Tog dana je njih šezdeset pohađalo ovaj  kratki kurs klizanja. Iako su bili veoma hladni dani, to nije bila prepreka za polaznike Škole Kur'ana da budu i tog dana odani svom zacrtanom cilju, učenju Kur'ana, druženju i rekreaciji. Zaista je bilo lijepo vidjeti polaznike Škole, kako tokom klizanja nisu zaboravili da spominju Allaha, dž.š., i da tokom ove rekreacije obnavljaju kur’anske sure.

Po završetku klizanja djeca su bila veoma vesela i razdragana, i sa zahvalom Allahu, dž.š., kao i svojim profesorima, ozarenih lica vratili su se svojim kućama. Škola Kur'ana Časnog će i u narednom periodu in ša Allah nastaviti sa sličnim aktivnostima i potruditi se da što više odjeljenja škole bude dio ovakvih  i drugih vannastavnih aktivnosti, koje doprinose uspješnijem radu škole, kao i zadovoljstvu djece i njihovih roditelja.

Ovim putem se zahvaljujemo svim upošljenicima Škole Kur'ana Časnog, koji su tog dana bili na klizalištu i vodili brigu o svojim učenicima, roditeljima koji su nam ih povjerili na emanet, kao i ljubaznim upošljenicima Sportskog centra.

Škola Kur'ana Časnog

DSC_3557DSC_3467 DSC_3487 DSC_3546 DSC_3435 DSC_3377